Termékbemutató

Mobil zöldség és gyümölcsfeldolgozó gépsor

A kistermelői feldolgozásra kifejlesztett zöldség- és gyümölcslé előállító gépek és az ezekből összeállítható gépsor lehetőséget kínál széles választékú, kiváló minőségű és korszerű csomagolású zöldség- és gyümölcslevek előállítására. A gazdák a legszigorúbb élelmiszerminőségi előírásoknak megfelelve tudják feldolgozni a zöldséget és a gyümölcsöt és a feldolgozott terméket nagyobb hozzáadott érték miatt magasabb áron közvetlenül a fogyasztóknak vagy a kereskedőknek eladni.

 

A gépsor elemeinek szállítására illetve igény szerint mobil üzemű használatára zárható-nyitható, pavilon jellegű utánfutó felépítmény szolgál beépített elektromos- és vízhálózattal, valamint ezekhez történő csatlakozási lehetőséggel. A gázellátás palackkal történik. Így egy mobil élelmiszer előállító helyszín kialakítása is lehetségessé válik.

A mobil zöldség- és gyümölcsfeldolgozó élelmiszer-előállító előnye, hogy a gazdák akár már földjükön fel tudják dolgozni a zöldséget, gyümölcsöt, így csökkennek a szállítási költségek.

Műszaki leírás

Eddig egyedülálló, innovatív megoldásokat is beépítettünk a berendezésbe, amely az előkészítés során a terményt például mossa, súlyát pedig megméri.    A teljes technológia és minden részegysége NÉBIH géphigiéniai típusminősítő tanúsítvánnyal rendelkezik!

GR1 – Görgős roppantó

KD1 – Késes daráló

KE1 és TA1 – Keverő egység

MO1 – kézi, tálcás gyümölcsmosó

PA1- Passzírozó gép

SZE1 - Szűrő egység

SZP1 – Szalagos prés

TG1 – Töltő-hőkezelő egység