Az INVENT-TAX számítógépes faátlaló mérőműszer

Az erdőgazdaságban használható eszköz amelynek a segítségével egyszerűen és gyorsan rögzíthetők az erdő fáinak az adatai.

A most bemutatott faátlaló közel 20 éves fejlesztési és gyártási tapasztalat eredménye .

A fejlesztők figyelme kiterjedt a szakmai igényekre az ergonomikus formára a könnyű kezelhetőségre és a legkorszerűbb adatkezelésre. A kezelhetőségben a kitűzött cél az volt , hogy a faátlaló mérőműszer kezelése ne legyen nehezebb egy átlagos mobiltelefon használatánál.

A faátlaló használata lehetővé teszi az erdőben egy bizonyos területen található fák adatait mérje illetve rögzítse. A mérhető adat az átmérő , a fa magasság , törzsmagasság , fafaj és minőség rögzíthető.

A faátlaló négy kódszámmal megkülönböztethető területről egyenként 4.000 fa adatait képes rögzíteni a saját memóriájában azaz összesen 16.000 db. fa adatai kerülhetnek egy felmérés alkalmával rögzítésre. Az tárolt adatokat a faátlalóban beépített blue-tooth kommunikáció segítségével , további feldolgozás céljából , le lehet tölteni bármilyen blue-tooth-al ellátott számítógépre. Az adatok letöltése után törölni lehet az előző mérések adatait és egy további mérésre a területek kodifikálását kell beprogramozni.

 

INVENT-TAX

A szénszálas kompozit anyagból készült szár és merőpofák nagy szilárdságot adnak a faátlalónak és lehetővé teszik , a jól kiegyensúlyozottság miatt is , hogy a műszer súlya ne terhelje és fárassza a mérő kezét.

Műszaki adatok :

- Súly : 1250 g
- Grafikus kijelző , háttérfényerősség növelési lehetőséggel
- Mérési pontosság : + / - 1 mm
- Mérhető átmérő határértékek : 0- 500 mm ; 0-600 mm ; 0- 800 mm
- Külön megrendelésre lehetséges : 0-1000 mm
- Mérési skála : mm , inch
- Tápegység : 4 db. AAA 1,2 V akku.
- Rögzíthető minőségi osztályok száma : 1-9
- Rögzíthető fafajták száma : 1-9

Különleges felhasználási célokra a számítógépprogram egyedi átírása lehetséges.

Kapcsolat - Megrendelés

Balassy Connection Kft.
1162 Budapest
Bekecs utca 82
HUNGARY

Tel: +361 408 1128
Mobil: +36 30 977 2636
web: balassy.hu
e-mail: balassy@t-online.hu